zondag 1 oktober 2017

Sportdag

Onze allerlaatste sportdag

Paintball, hoogteparcours, vlot bouwen maar vooral quad rijden, toen we wisten dat we dit gingen doen op onze allerlaatste sportdag was iedereen overtuigd om zichzelf nog eens te geven. 

In de voormiddag kwamen we aan in Poperinge na een busrit van anderhalf uur. De sfeer zat er al goed in ondanks het vroege uur. Toen we dan het domein hadden betreden en de monitoren de verdeling maakten hoopte de meerderheid om zo snel mogelijk met de quads te rijden.
Onze groep kreeg als eerste de paintballactiviteit. Er hadden een paar leerlingen schrik voor blauwe plekken, maar uiteindelijk waren het die leerlingen die zich het allermeest geamuseerd hadden.  

Na de avonturen in het paintballterrein gingen we dan naar de quads. Datgene waar veel leerlingen naar hadden uitgekeken. Het quad rijden was een onvergetelijke ervaring vopr zowel de jongens als de meisjes. Er waren wel een paar kleine incidentjes, maar al bij al kwam iedereen er zonder kleerscheuren vanaf. 

Middag, eindelijk eten dus, we aten onder schijnende zon en bekwamen een beetje van onze bewogen voormiddag.

In de namiddag begonnen we dan aan het vlot.  Deze activiteit was ook een soort teambuilding, want iedereen moest zijn handen uit de mouwen steken om het zelfgemaakte vlot niet te laten zinken en uit te blinken in de wedstrijdjes tegen de andere partij.

Als laatstse deden we dan het hoogteparcours, een ervaringen waar een heleboel leerlingen hebben van genoten. Voor sommigen was het kinderspel en voor anderen was dit dan hun uitgelezen moment om hun hoogtevrees te overwinnen.

Uitgeput sprongen we dan weer de bus op, op weg naar lede, nog druk napratend over onze allerlaaste sportdag van de secundaire school.

Bram Ganseman

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.